PlayStation Plus oyunculara bir güzellik yapıyor: Temmuz ayında 5 bin TL değerinde oyun verecek

PlayStation Plus oyunculara bir güzellik yapıyor: Temmuz ayında 5 bin TL değerinde oyun verecek

PlayStation Plus, oyunculara bir güzellik yapıyor! Temmuz ayıdna 5 bin TL değerindeki oyunu verecek! İşte ayrıntılar...

Sony'nin PlayStation Plus hizmeti, Temmuz ayında da oyun severlere genişleyen bir oyun kütüphanesi sunmaya devam ediyor. Resmi duyurudan önce sızdırılan bilgiler, bu ay eklenecek yeni oyunlar hakkında önemli ipuçları veriyor. Dünyanın en güvenilir sızıntı kaynaklarından biri olan billbil-kun, PS Plus kullanıcılarının merakla beklediği birçok popüler yapımın listeye ekleneceğini ortaya koydu.

TEMMUZ AYININ ÖNE ÇIKAN AAA OYUNLARI

İşte PlayStation Plus Eylül oyunları - E-Spor Haberleri

PS Plus Extra ve PS Plus Premium aboneleri için en dikkat çekici oyunlardan biri, 'Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion'. Final Fantasy evreninin sevilen yan hikayesini modern grafiklerle yeniden sunan bu yapım, RPG tutkunlarını memnun edecek. Bunun yanı sıra, zorlu co-op deneyimi sunan 'Remnant 2' de bu ayki listede yer alıyor. Ayrıca, 'Remnant: From the Ashes' de çok yakında Plus abonelerine sunulacak.

TEMMUZ 2024'TE PS PLUS'A EKLENECEK OYUNLAR

Mount & Blade II: Bannerlord, Erken Erişimden Çıktı! - Turuncu Levye

  • Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion
  • Remnant 2
  • Mount & Blade 2: Bannerlord
  • No More Heroes 3
  • Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous – Enhanced Edition

Sony, bu yeni oyunları 17 Temmuz’da PlayStation Plus Extra kataloğuna eklemeyi planlıyor. Ayrıca, Premium aboneleri için eklenecek klasik oyunların duyurusu da yakında yapılacak. Bu duyurunun, 10 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN