Instagram'a herkesin beğeneceği yeni özellik geliyor! 24 saatte yalnızca bir kere kullanılabilecek

Instagram'a herkesin beğeneceği yeni özellik geliyor! 24 saatte yalnızca bir kere kullanılabilecek

Instagram'a nihayet herkesin beğeneceği yeni özellik geliyor! 24 saat içerisinde yalnızca bir kere kullanabileceksiniz! İşte özelliğin detayları...

Instagram, kullanıcı deneyimini daha da geliştirecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. "Süper Beğeni" adı verilen bu yeni özellikle, kullanıcılar artık hikayeleri çok daha dikkat çekici bulduklarında özel bir beğeni ifadesi kullanabilecekler.

SADECE GÜNDE BİR KEZ KULLANILABİLECEK

Instagram: ecco la migliore alternativa made in Italy gratuita - TecnoAndroid

"Süper Beğeni" seçeneği, kullanıcıların hikayelere basılı tutarak daha fazla beğeni ifade etmelerini sağlayacak. Ancak bu özellik günde yalnızca bir kez kullanılabilecek. Bu sınırlama, süper beğenilerin özel ve anlamlı kalmasını sağlamak amacıyla getiriliyor.

ALGORİTMA SİNYALİ OLARAK ÇALIŞACAK

Bu yeni özellik aynı zamanda Instagram'ın algoritmasında da önemli bir rol oynayacak. Bir gönderiyi süper beğenerek, sistemin o kullanıcıyla daha fazla ilgilendiğinizi anlamasını sağlayacak ve gelecekte benzer içerikleri görme olasılığınızı artıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN