Wilfried Zaha: ''Garip bir şekilde yedek kaldım''

Wilfried Zaha: ''Garip bir şekilde yedek kaldım''

Trendyol Süper Lig'de üst üste 2. şampiyonluğunu elde eden Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Takımdan ayrılması beklenen isimlerden olan Wilfired Zaha, teknik direktör Okan Buruk'a yönelik şok bir çıkış yaptı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de üst üste 2. şampiyonluğunu elde etti. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde mutlu sona ulaşan Sarı-Kırmızılar, transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray, takımdan gönderilecek isimleri de şimdiden belirledi.

Resim

Öte yandan büyük umutlarla Crystal Palace'tan transfer edilen fakat beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha, şok bir çıkışa imza attı. Yıldız futbolcu, "Lütfen kendine bir kulüp bul." diyen taraftara şu şekilde cevap verdi:

''Yeni bir ligde ve yeni bir ülkede geçirdiğim 4 aylık sakatlığın ardından forma girdiğim ve gol atmaya başladığım ocak ayından itibaren garip bir şekilde yedek kaldığım gerçeğine bir bakalım mı? Yeterince uzun yazdığımı düşünüyorum."

Fildişili yıldız, bu sezon çıktığı 42 resmi maçta 10 gol atıp, 5 de asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN