Rizelinin aşkı böyle olur! Dağları delmedi ama bakın ne yaptı? 28 yıllık eşi gözlerine inanamadı

Rizelinin aşkı böyle olur! Dağları delmedi ama bakın ne yaptı? 28 yıllık eşi gözlerine inanamadı

O paylaşım Rizelinin aşkı böyle olur dedi. Rize’de yaşayan bir vatandaş eşi için dağları delmedi ama bakın ne yaptı? O sürprizi gören 28 yıllık eşi gözlerine inanamadı…

Rize’nin Kalkandere ilçesinde, çay üreticisi Osman Öztürk, eşine yaptığı anlamlı sürprizle herkesin kalbini kazandı. Osman Öztürk, 28 yıllık eşi Meryem Öztürk için çay bahçesinde kalp şeklinde bir alan bırakarak duygusal bir jestte bulundu.

Osman Öztürk, çay bahçesinin ortasında oluşturduğu kalp şeklindeki alan ile eşine olan sevgisini gösterdi. Eşinin balkonundan bu manzarayı gören 3 çocuk annesi Meryem Öztürk, bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Osman Öztürk'ün yaptığı kalpli budama, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçiler, fotoğrafı paylaşarak “Çay love you”, “Rizelinin böyle olur sevgisi” gibi yorumlarla çifti tebrik etti. Osman Öztürk, “Ferhat dağları delip sevgisini ifade edince biz de bahçemize kalp resmi yaptık” ifadelerini kullandı.

rizede-caycinin-esine-surprizi-2.jpg

28 YILLIK MUTLULUĞUN SIRRI

Osman Öztürk, eşine sürprizler yapmaya her zaman özen gösterdiğini belirterek, “Eşime karşı çok güzel bir sürprizim oldu. Eşim görünce çok mutlu oldu. Budama yaparak böyle bir kalp resmi yaptım. Ben de mutlu oldum” dedi. Çiftin, çay tarımından sağladığı geçim, ailelerinin mutluluğuna katkıda bulunuyor.

rizede-caycinin-esine-surprizi-1.jpg

AŞK İLE YAPILAN HER ŞEY GÜZELDİR

Osman Öztürk, 17-18 yıldır budama işleri yaptığını ve bahçede güzel şeyler yapmanın kendisine de keyif verdiğini ifade etti. Bu özel anı sosyal medyada paylaşarak dostlarına teşekkür etti. “Ne yaparsan yap, aşk ile yap” mottosunu benimseyen çift, birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN