Montella'dan herkesi şaşırtan Arda Güler açıklaması

Montella'dan herkesi şaşırtan Arda Güler açıklaması

Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımın yıldızı Arda Güler hakkında herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, Arda'yı ilk 11'de başlatıp başlatmama konusuna hala karar vermediklerini dile getirdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. İlk maçına Gürcistan karşısında çıkacak olan Türkiye A Milli Takımı, hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Vincenzo Montella da Gürcistan maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Arda Güler A Milli Takım'da ilk kez görev almasının ardından açıklamalarda bulundu! - Son dakika A Milli Futbol Takımı haberleri - Fotomaç

TRT Spor'a konuşan Vincenzo Montella, Arda Güler hakkında ses getiren açıklamalara imza attı. İtalyan çalıştırıcı, genç yıldızın ilk 11'de başlama ihtimalini şu sözlerle değerlendirdi:

''Arda Güler son maçta çok iyiydi. Şunu da eklememiz gerekiyor. Oyunsal kurgularımızın yansıması için tamamiyle isteklerimizi anlaması gerekiyor. Arda Güler ile başlama arzumuz var. Başlayabiliriz. Ancak şunu da düşünüyoruz. Acaba sonradan hamle oyuncusu olarak mı kullansak? Karar aşamasındayız!''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN