Kartal anlaşmayı resmen açıkladı! Galataaray'ın eski kalecisi Beşiktaş'a imzayı attı...

Kartal anlaşmayı resmen açıkladı! Galataaray'ın eski kalecisi Beşiktaş'a imzayı attı...

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, büyük bir sürprize imza attı. Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski kalecisiyle anlaşmaya vardı.

Süper Lig'de tarihinin en başarısız sezonlarından birini geride bırakan Beşiktaş, yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, bu kez de ezeli rakibi Galatasaray'ın eski eldiveniyle el sıkıştı.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak tamamlayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, büyük bir sürprize imza attı.

Beşiktaş, 1996-97 sezonunda Galatasaray formasını terleterek sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyan Brad Friedel'i Yönetim Kurulu Danışmanlığına getirdi.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüzden Bilgilendirme Sayın Bradley Howard Friedel, 7 Haziran 2024 tarihi itibarıyla 2024-2025 ve 2025-2026 sezonları için Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Danışmanlığına getirilmiştir. Friedel’e çalışmalarında üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fridiel son olarak MLS'de görev alarak New England Revolution takımını çalıştırmıştı.

Brad Friedel kimdir, hangi görevlerde bulundu? Brad Friedel'in kariyerindeki takımlar- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN