Toplu taşıma kullananlara müjde! Otobüs, tramvay… O şehirde 10 gün boyunca ücretsiz olacak

Toplu taşıma kullananlara müjde! Otobüs, tramvay… O şehirde 10 gün boyunca ücretsiz olacak

Toplu taşıma kullananlar sevinçten havalara uçacak. O şehirde 10 gün boyunca otobüs ve tramvaya binerken ücret ödenmeyecek. İşte tüm detaylar…

Eğlencelik hayatı en güzel Konya'da yaşanıyor. Yeni kayıt yaptıran üniversite öğrencilerine müjdeyi duyuran Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, toplu taşıma kullanan öğrencilerin 10 gün boyunca ücret ödemeyeceğini belirtti. Konya'da bulunan üniversitelere kayıt yaptıran öğrenciler 10 gün boyunca toplu taşımadan ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.

BELEDİYE BAŞKANINDAN YENİ DÖNEM MÜJDESİ

Öğrencileri sevinçten havalara uçuran Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'daki üniversitelere yeni kayıt yaptıran öğrencilerin toplu taşıma araçlarında kullandıkları öğrenci kartları ile Konya Büyükşehir Belediyesine ait otobüs ve tramvaylara 10 gün boyunca ücretsiz binebileceğini açıkladı.

Konya'da kadınlara özel tramvay ve otobüs dönemi başlıyor!

Konya'da yer alan 5 üniversite ve 130 bini Aşkın üniversiteli öğrenci Türkiye'nin dört bir yanından Akın Akın şehre geliyor. Uğur İbrahim Altay, Konya'nın Türkiye'nin önemli öğrenim şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete geçirilen uygulama sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN