Ankara’nın o ilçesi doğayla birleşiyor! Herkes oraya koşacak! Ankara’nın yeni cazibe merkezi

Ankara’nın o ilçesi doğayla birleşiyor! Herkes oraya koşacak! Ankara’nın yeni cazibe merkezi

Ankara'da hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor. Mamak Belediyesi “Doğa Turizmi Projesi” için düğmeye başladı. Pilot bölgeler belli oldu herkes meraklandı. İşte detaylar…

Ankara Mamak Belediyesi yeni hizmetleri için çalışmalarını sürdürüyor. Doğa Turizm Projesi için çalışmalar devam ederken projenin pilot bölgeleri de açıklandı. Mamak cazibe merkezi haline dönüşecek.

ANKARA'NIN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Ankara Mamak Belediyesi tarafından Kızılca Köyü'nde düzenlenen Üretici Kadın Odaklı Kırsal Kalkınma toplantısında yeni proje için detaylarda paylaşıldı. Mamak Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Murat Erten, Ekim ayında gerçekleştirmeyi planladıkları projenin detaylarını da anlattı.

Mamak Belediyesi'nden Kadın Üreticilere Destek - Bizim Ankara

Mamak'ın cazibe merkezi haline getirmek için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Erten, Doğu Turizm projesinin başlatılacağı müjdesini verdi. Proje doğrultusunda Mamak'ta pilot bölgelerinde belirlendiğini söyleyen Erten Kutludüğün, Kıbrıs Kanyonu, Gökçeyurt Vadisi ve Ekolojik Köy’ün seçildiğini de aktardı. Erten Mamak'ın cazibe merkezi haline getirecek projenin detaylarının da ilerleyen günlerde belli olacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN