Jose Mourinho bombayı patlattı! Portekizli golcü adım adım Fenerbahçe'ye! Kanarya'ya 12 milyon euroluk gol makinesi...

Jose Mourinho bombayı patlattı! Portekizli golcü adım adım Fenerbahçe'ye! Kanarya'ya 12 milyon euroluk gol makinesi...

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini yeni sezonda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 12 milyon euroluk Portekizli süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transferde ilk bombayı patlatıyor. Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 12 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Belçikalı golcü Batshuayi'yi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, golcü arayışlarını hızlandırdı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, gözünü Portekiz'e dikti. Kanarya, 12 milyon euroluk golcüyü transfer etmek için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, Portekiz ekibi Vitória Guimarães formasını terleten 24 yaşındaki Portekizli golcü Jota Silva'yı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Sportif direktör Branco'nun bu transfer ile bizzat ilgilendiği ve transferin hafta sonuna kadar netleşeceği öne sürüldü.

Jota Silva - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Mourinho'nun da Portekizli golcünün transferi konusunda ısrarcı olduğu iddia edildi. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan Portekizli golcü, geçtiğimiz sezon görev aldığı 42 karşılaşmada 15 gol 7 asiste imza attı.

24 yaşındaki golcü oyuncu futbol kariyeri boyunca ise toplamda 156 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 39 gol 20 asiste imza attı. Portekizli golcünün yeni sezonda Fenerbahçe formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN