Yalova'da sahte zeytinyağı skandalı: Yapılan operasyonlarda 33 bin litre ele geçirildi

Yalova'da sahte zeytinyağı skandalı: Yapılan operasyonlarda 33 bin litre ele geçirildi

Yalova'da jandarma, düzenlediği operasyonda 33 bin 760 litre içeriği değiştirilmiş zeytinyağına ulaştı. Sahte zeytinyağı üretimine karşı yürütülen mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Yalova’da jandarma ekipleri, sahte zeytinyağı üretimiyle ilgili bir depoya baskın düzenledi. Yapılan operasyon sonucunda, 33 bin 760 litre içeriği değiştirilmiş zeytinyağı ele geçirildi. Yetkililer, sahte ürünlerin piyasaya sürülmesinin önüne geçmek için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbari çalışmalar sonucunda ildeki bir depoyu takibe aldı.

SAHTE ZEYTİNYAĞI ELE GEÇİRİLDİ

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı doğrultusunda, jandarma ekipleri ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli depoya baskın düzenledi.

Depoda yapılan aramada 5'er litrelik tenekeler içinde toplam 33 bin 760 litre içeriği değiştirilmiş zeytinyağı ele geçirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, söz konusu ürünlere el koydu. Depo sahipleri hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
5 Yorum
  • bbbbb / 23 Ekim 2024 21:20

    ülkede sahte olmayan tek bir şey var mı ki saray her şeyi yüzde 1000 zam yaparsa her şeyin sahtesi ortaya çıkar böyle suçlu kim

    Yanıtla (0) (0)
  • temuçin / 23 Ekim 2024 13:47

    idam haktır.

    Yanıtla (0) (0)
  • Okur Yazar / 23 Ekim 2024 09:51

    Memleket dökülüyor. Makam sahibiyim diyenler ne iş yapıyor?

    Yanıtla (0) (0)
  • temuçin / 23 Ekim 2024 09:14

    Bunca sahtekardan kurtulmak için hakiki idam sehpaları kuralım.

    Yanıtla (0) (0)
  • Ercan Can / 22 Ekim 2024 21:21

    ülkede herşey sahte, sahte diploma, sahte köfte, sahte doktor, sahte öğretmen, sahte avukat, sahte baharat, sahte peynir, sahte tereyağı,... herşeyin sahtesini yapanların ülkesi sahte ülke.... filmin sonunun habercisi....

    Yanıtla (6) (0)
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN