İstanbul'da akşam trafiği: Yoğunluk yüzde 81'i buldu

İstanbul'un akşam saatlerinde trafik yoğunluğu artarak yüzde 81 seviyelerine çıktı. 18.30'da İBB'nin trafik haritasında kaydedilen bu yoğunluğun başlıca sebeplerinden biri, Cevizlibağ'daki bir iş merkezinin deposunda meydana gelen yangın.

İstanbul'da akşam saatlerinde trafik adeta durma noktasına geldi. Şehir genelindeki sıkışıklık, sürücüler için adeta bir kabus haline gelirken, yolculuk süreleri uzadı.

Cevizlibağ'daki iş merkezi deposunda çıkan yangın, yoğunluğun artmasında önemli bir etken oldu ve bölgedeki ulaşımı ciddi şekilde olumsuz etkiledi.

a.jpg

CEVİZLİBAĞ YANGINI TRAFİĞİ ETKİLEDİ

Yoğunlukta, Cevizlibağ'da bir iş merkezinin deposunda çıkan yangın da etkili oldu.

İstanbul, trafikte yoğun akşamlarından birini yaşıyor. İBB trafik haritasına göre hem Avrupa hem Anadolu yakasında yoğunluk 18.30 itibarıyle yüzde 81'lere ulaştı. İşyerlerinden evlerine ulaşmaya çalışan sürücüler hem TEM hem E-5 ve bağlantı yollarında uzun kuyruklar oluşturdu.

screenshot-2.jpg

Avrupa yakasındaki yangını, akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle Cevizlibağ'da bir iş merkezinin deposunda çıkan yangın da artırdı. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi bölgeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN