Hasan Arat bir bombayı daha patlatıyor! Kartal'a 9 milyon euroluk savunmacı...

Hasan Arat bir bombayı daha patlatıyor! Kartal'a 9 milyon euroluk savunmacı...

Transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna yıldız isimleri katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş, bu kez de 9 milyon euroluk genç yıldıza kancayı taktı.

Cumartesi akşamı Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminin en hareketli takımı olan Beşiktaş, bu kez de 9 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Beşiktaş, 9 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmakiçin girişimlere başladı.

Yaz transfer döneminin başladığı günden bu yana Rafa Silva, Ciro Immobile, Paulista ve Can Keleş'i kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez de Rus devi Zenit formasını terleten Brezilyalı stoper Robert Renan'a kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, 20 yaşındaki stoper oyuncusunun transferi için Zenit ile görüşmelere başladı.

Rus ekibinin genç yetenek için Beşiktaş'tan 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Rus devinin bu talebi karşısında siyah-beyazlı ekip, rakamı aşağı düşürüp ödeme planını da yıllara bölmek istedi.

Kartal, teklifini yükselterek Rus ekibinin kapısını bir kez daha çaldı. İki kulüp arasındaki pazarlıkların sürdüğü öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Brezilyalı savunma oyuncusu, ocak ayında kiralık olarak Brezilya ekibi Internacional'e imza attı ve Brezilya ekibinde 29 karşılaşmada görev aldı

Robert Renan kimdir, nereli,kaç yaşında? - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN