Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer çalım! Trabzonspor istedi Galatasaray imzayı attırıyor...

Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer çalım! Trabzonspor istedi Galatasaray imzayı attırıyor...

Ara transfer döneminde henüz bir takviye yapmayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, ezeli rakibi Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan yıldız isme imzayı attırmak için düğmeye bastı.

KARAR

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Samsunspor'un konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan yıldız ismi kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Angelino, Bakambu ve Boey ile yollarını ayırarak kasasına bonuslar dahil olmak üzere 45 milyon euro koyan sarı-kırmızılı ekip, transferde atağa kalktı. Aslan, Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan yıldız isme kancayı taktı.

Sarı-kırmızılı ekip, Filistin'e destek verdiği için kadro dışı bırakılan Youcef Atal'ı kadrosuna katmak için Fransız Nice kulübüne resmi teklifte bulundu. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Cezayirli sol bek, İsrail'in Filistin'e karşı düzenlediği işgal harekatına tepki gösterdiği için Fransız ekibi tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Bu sezon Fransız ekibinde 6 maçta görev alan 27 yaşındaki savunma oyuncusu, takımına 1 gollük katkı sundu.

Trabzonspor'un da bu oyuncu için girişimlerde bulunduğu öğrenilirken sarı-kırmızılı ekibin, transferi bitirmeye daha yakın olduğu ileri sürüldü. Cezayirli futbolcunun sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Beşiktaş'ın Youcef Atal transferinde Ghezzal detayı! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN