Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un 24 yaşındaki genç yıldızı resti çekti. Serie A devine transfer oluyor

Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un 24 yaşındaki genç yıldızı resti çekti. Serie A devine transfer oluyor

Galatasaray Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kadrosunda birçok yıldızı barındıran sarı-kırmızılar tekrardan şampiyonluk yaşamak için tüm kozlarını oynuyor. Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u konuk edecek Galatasaray'dan beklenmedik ilk ayrılık haberi geldi. Taraftarlar bu haber sonrası şok geçirecek. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un 24 yaşındaki genç yıldızı resti çekti. Serie A devine transfer oluyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de 25 puanla lider durumda bulunan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg maçı öncesi hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Ara transfer döneminde gidecek isimler netleşmeye başladı. Galatasaray'da deprem üstüne deprem! Okan Buruk'un 24 yaşındaki genç yıldızı resti çekti. Serie A devine transfer oluyor.

GALATASARAY'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi hazırlıklarına devam sarı-kırmızılılarda gündem Yunus Akgün. Sarı-kırmızılıların bu sezon yükselen yıldızı Yunus Akgün'ü Avrupa takımları izlemeye gelecek. Takvim'de yer alan habere göre bu sezon tüm kulvarlarda 12 maça çıkan Yunus Akgün 4 gol ve 1 asist katkısı yaptı.

yeni-proje-2024-10-23t134304-276.jpg

OKAN BURUK'UN 24 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZI RESTİ ÇEKTİ! SERIE A DEVİNE GİDİYOR

Piyasa değerini 5 milyondan 6.5 milyon Euro'ya yükselten genç oyuncu için Avrupa'nın iki önemli kulübü atağa kalktı. Sarı-kırmızılıların genç yıldızı için İtalyan Ligi'nin köklü kulübü Roma ve Lyon harekete geçti. İki kulübün yetkililerinin Avrupa Ligi'nde bugün oynanacak Elfsborg-Galatasaray maçında Yunus Akgün'ü izleyeceği öğrenildi. Roma ve Lyon'un devre arasında Galatasaray'a resmi transfer teklifinde bulunması bekleniyor.

yeni-proje-2024-10-23t134318-781.jpg

Cimbom, yaz transfer döneminde milli yıldız için 10 milyon Euro'ya yakın bir teklif almış ancak bu teklifi reddetmişti. Sarı-kırmızılı yönetimin devre arasında satışa sıcak bakmadığı ancak sezon sonu için 13-15 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN