Narin'in öldürülmeden 1 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı! Önce yürüyor daha sonra...

Narin'in öldürülmeden 1 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı! Önce yürüyor daha sonra...

Türkiye’yi yasa boğan küçük Narin’in cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Öyle ki şimdi de Narin’in öldürülmeden 1 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı. İşte, küçük Narin’le ilgili o son görüntüler…

Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 12 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, cinayetin detaylarını ve failleri ortaya koyuyor.

Dün tamamlanan 14 sayfalık iddianamede, Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, amcası Salim Güran ve itirafçı komşu Nevzat Bahtiyar hakkında 'iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istendi. Soruşturma, cinayetin işlendiği koşulları ve faillerin ilişkilerini derinlemesine inceliyor.

ÖLDÜRÜLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Narin Güran’ın öldürülmeden sadece bir saat önceki görüntüleri, Ekol TV tarafından ilk defa ortaya çıkarıldı. Bu görüntüler, cinayetin gerçekleştiği anlar öncesinde Narin’in durumunu ve çevresindekilerle olan ilişkisini gözler önüne seriyor. İşte o görüntüler:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN