5 litre ayçiçek yağında dev indirim! Rakamı duyan o marketlere akın edecek: Yetişen litre litre alıyor

5 litre ayçiçek yağında dev indirim! Rakamı duyan o marketlere akın edecek: Yetişen litre litre alıyor

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan indirim haberleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle son dönemde enflasyondaki artış ile birlikte ayçiçek yağı fiyatları hızla yükselirken o marketlerden güzel haber geldi. 5 litre ayçiçek yağında dev indirim! Rakamı duyan o marketlere akın edecek. Yetişen litre litre alıyor. İşte ayçiçek yağı indirimi ile ilgili merak edilen detaylar ve güncel fiyat listesi...

Son dönemde ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artış herkesi rahatsız etmiş durumda. Fiyatlar her geçen gün zamlanırken gözler zincir marketler tarafından yapılan indirimlere çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'En uygun ayçiçek yağuı fiyatları hangileri? Ayçiçek yağına indirim geldi mi?' sorularını araştırırken beklenen güzel haber geldi. O marketlerde ayçiçek yağında dev indirim yapıldı. Bu fırsat kaçmaz! 5 litre ayçiçek yağında dev indirim! Rakamı duyan o marketlere akın edecek.

5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen büyük ölçekli zamlardan sonra CarrefourSA'dan büyük indirim geldi. İndirimle birlikte Sırma Ayçiçek Yağı 5 Lt 289,90 TL yerine 279,90 TL'den satışa çıktı.

yeni-proje-2024-10-23t142704-258.jpg

RAKAMI DUYAN TORBASINI ALIP KOŞUYOR! YETİŞEN LİTRE LİTRE ALACAK

CarrefourSA'nın indiriminden yararlanabilmek için CarefourSA'nın şubelerini ziyaret edebilir ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. CarrefourSA'da Sırma Ayçiçek Yağı 5 Lt 289,90 TL yerine 279,90 TL'den satışta olacak.

yeni-proje-2024-10-23t142531-963.jpg

CarrefourSA ayçiçek yağı fiyatları;

CarrefourSA, geniş ürün yelpazesi ve kampanyalarıyla ayçiçek yağı alışverişinde tüketicilere çeşitli seçenekler sunuyor:

  • Yudum 3 lt Ayçiçek Yağı: 199,95 TL
  • Yudum 4 lt Ayçiçek Yağı Pet: 249,95 TL
  • Yudum 5 lt Teneke Ayçiçek Yağı: 259,95 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN