Ahmet Çakar'dan Jose Mourinho'ya çok sert sözler! "Mahalle kadını durumuna düştü"

Ahmet Çakar'dan Jose Mourinho'ya çok sert sözler! "Mahalle kadını durumuna düştü"

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Mourinho'yu hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı. Çakar, Mourinho'nun "Mahalle kadını durumuna düştüğünü" öne sürdü.

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe, yarın akşam Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında İngiliz devi Manchester United ile kozlarını paylaşacak. İngiliz devini mağlup etmeyi amaçlayan sarı-lacivertli ekipte Jose Mourinho'nun sezon başından bu yana olan performansı tartışma konusu oldu.

Sezon başında Fenerbahçe'nin başına geçen Portekizli teknik adam Jose Mourinho, özellikle zorluk seviyesi yüksek karşılaşmalarda hayal kırıklığı yarattı. Mourinho yönetiminde Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, Süper Lig'de ise Galatasaray'a mağlup olurken Göztepe ve Samsunspor ile berabere kaldı.

Lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde düşen Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın performansı hayal kırıklığı yaratırken eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Portekizli çalıştırıcıya sert sözlerle yüklendi.

Mourinho'nun "Mahalle kadını durumuna düştüğünü" öne süren Çakar, "Koskoca Jose Mourinho Galatasaray’a laf yetiştirmekten mahalle kadını durumuna düştü. Mourinho “ Ah bunlar beni kovsa, şu Feneri de 25-30 milyon kopartsam” diyordur. Mourinho profesyonel kopartıcı. Adamın servetinin yarısı kopartma üzerine kurulmuş…" diye konuştu.

Çakar'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN