Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Büyük umutlarla transfer edilmişti: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Büyük umutlarla transfer edilmişti: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, geçen yıl yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı golcü oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aslan'ın golcü isminin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray, geçen sezon yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak beklenen katkıyı alamadığı golcü ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-Kırmızılı ekibin golcü isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Fanatik'in haberine göre; Süper Lig'in yeni ekibi Bodrumspor, Galatasaray'ın golcüsü için çalışmalara başladı.

Akdeniz ekibinin geçen yaz transfer döneminde takıma katılan ancak performansı ile hayal kırıklığı yaratan ve sezonun ikinci yarısında Hatayspor formasını terleten Halil Dervişoğlu için düğmeye bastığı öne sürüldü.Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu Hatayspor'a kiraladığı - TV5

Akdeniz ekibinin 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bodrumspor'un kısa sürede Galatasaray ile resmi görüşmelere başlaması bekleniyor. Genç golcünün takımdan ayrılmaya sıcak bakabileceği ve Akdeniz ekibine imza atabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN