Galatasaray yılın transferini patlattı! 50 milyon euroluk yıldız imzayı atıyor. Dursun Özbek özel jetiyle İstanbul'a getiriyor

Galatasaray yılın transferini patlattı! 50 milyon euroluk yıldız imzayı atıyor. Dursun Özbek özel jetiyle İstanbul'a getiriyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planması devam ediyor. Takımdan birçok futbolcunun gönderilmesi beklenirken sarı-kırmızılı yönetim Şampiyonlar Ligi için kolları sıvadı. Takıma deneyimli isimleri getirmek isteyen yönetim, taraftarları heyecana boğacak haberi verdi. Galatasaray yılın transferini patlattı! 50 milyon euroluk yıldız imzayı atıyor. Başkan Dursun Özbek özel jetiyle İstanbul'a getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar beklenmedik bir gelişmeye imza attı. Galatasaray yılın transferini patlattı! 50 milyon euroluk yıldız imzayı atıyor. Başkan Dursun Özbek özel jetiyle İstanbul'a getiriyor. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek.

GALATASARAY YILIN TRANSFERİNİ PATLATTI! 50 MİLYON EUROLUK YILZI GELİYOR

Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. El Desmarque gazetesi sarı-kırmızılıların FC Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan transferini bitirmek üzere olduğunu açıkladı. Haberde aynı zamanda Dursun Özbek’in en büyük arzusu olan orta saha oyuncusunu İstanbul'a getirmek için çok kararlı olduğunu yazdı.

yeni-proje-2024-06-05t115857-805.jpg

DURSUN ÖZBEK ÖZEL JETİYLE İSTANBUL'A GETİRİYOR

Şampiyon Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, İlkay transferiyle yakından ilgileniyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İlkay Gündoğan'ı getirmek için her yolu denediği ifade edildi. Özbek açıklamasında, en büyük arzusunun orta saha oyuncusunun İstanbul'a gelmesi olduğunu belirterek, “Hayallerimin imzasını tamamlamanın zamanı geldi” ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-06-05t115925-761.jpg

2025 yılına kadar sözleşmesi olan İlkay Gündoğan bu sezon Katalan devi ile 49 maçta forma giydi ve 5 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN