Galatasaray yeni Sacha Boey'i buldu! Dursun Özbek 21 yaşındaki genç yıldızı özel jetiyle alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray yeni Sacha Boey'i buldu! Dursun Özbek 21 yaşındaki genç yıldızı özel jetiyle alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk, defans hattı için ek takviyelerde bulunmak isterken sıcak bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray yeni Sacha Boey'i buldu! Dursun Özbek 21 yaşındaki genç yıldızı özel jetiyle alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar aradığı ismi buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray yeni Sacha Boey'i buldu! Dursun Özbek 21 yaşındaki genç yıldızı özel jetiyle alıp getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY YENİ SACHA BOEY'İ BULDU!

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Okan Buruk yönetiminde transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılılar aradığı ismi buldu. Akşam'da yer alana habere göre Galatasaray, sağ bek transferi için Rennes'in oyuncusu Guela Doue'yi gündemine aldı.

yeni-proje-2024-07-06t135525-084.jpg

DURSUN ÖZBEK 21 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Galatasaray, sağ bek transferinde Ligue 1 ekiplerinden Rennes forması giyen Guela Doue için temaslarını yoğunlaştırdı. Sarı-kırmızılı ekip, 21 yaşındaki genç oyuncu için Rennes'e 6 milyon euro'luk teklif yaptı. Fransızlar ilk etapta bu teklife sıcak bakmazken; Galatasaray'ın teklifi güncelleyeceği öğrenildi. Oyuncuyla her konuda anlaşan ve kulübünü ikna etmeye çalışan yönetim, bonuslarla birlikte 7.5 milyon euro'ya kadar çıkmayı düşünüyor ve bu transferi kısa süre içinde bitirmeyi hedefliyor.

yeni-proje-2024-07-06t135507-779.jpg

Anlaşmanın sağlanması halinde Fildişili oyuncu, sarı kırmıılı takımda 1.5 milyon euro kazanacak. Rennes altyapısında yetişen 21 yaşındaki sağ bek, A takımda toplam 35 maça çıktı ve 4 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN