Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Ali Koç takımın kaptanını kapının önüne koydu. Yıllık 25 milyon euro ödenecek

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Ali Koç takımın kaptanını kapının önüne koydu. Yıllık 25 milyon euro ödenecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun takımın başına gelmesiyle hangi futbolcuların gidip kalacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Başkan Ali Koç takımın kaptanını kapının önüne koydu. Yıllık 25 milyon euro ödenecek. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaybeden Fenerbahçe'de transfer mesaisi başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun getirilmesiyle transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertliler sürpriz bir ayrılık gerçekleşiyor. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Başkan Ali Koç takımın kaptanını kapının önüne koydu. Yıllık 25 milyon euro ödenecek.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM!

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdan hangi futbolcuların ayrılıp kalacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya yeni bir teklif geldiği iddia edildi. Dzeko'ya yıllık 25.000.000€ teklif edildiği öne sürüldü.

yeni-proje-51.jpg

ALİ KOÇ RESMEN ONAYLADI: 25 MİLYON EURO ÖDENECEK

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un ise 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Dzeko için 7 milyon euro bonservis talep ettiği ileri sürüldü. Başkan Ali Koç'un ise bu transfere sıcak baktığı öne sürüldü.

yeni-proje-52.jpg

Dzeko, önceki sezon çıktığı 46 maçta 25 gol, 10 asistlik bir performans sergileyerek takıma en çok katkı veren isimlerden biri oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN