Fenerbahçe 40 milyon euroluk gol makinesini transfer ediyor! Kanarya bombayı patlatacak...

Fenerbahçe 40 milyon euroluk gol makinesini transfer ediyor! Kanarya bombayı patlatacak...

Hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 40 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti. Kanarya, bombayı patlatıyor.

Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yollarını ayıran Fenerbahçe, golcü transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Kanarya, 40 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile yaşanan ayrılık sonrasında hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Gözünü İngiltere'ye diken sarı-lacivertli ekip, 40 milyon euroluk golcü için harekete geçti.

Takvim'in haberine göre; Kanarya, İngiliz ekibi Everton formasını terleten Beto'yu kadrosuna katmak için harekete başladı.

Sarı-lacivertli ekibin sportif direktörü Mario Branco'nun, Premier Lig ekibiyle de bir süredir Beto için müzakare halinde olduğu öne sürüldü. Jose Mourinho'nun da 26 yaşındaki golcü oyuncunun transferi için onay verdiği iddia edildi.

İngiliz ekibinin Portekizli golcü için en az 20 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü. Kulüpler arası görüşmelerin arttığı belirtildi.

Beto Bags Goal On Debut As Everton Finds Its Center Forward

1.94 boyundaki Beto, hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Portekizli golcü, geçen sezon Everton forması altında 39 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 6 gol 3 asiste imza attı.

26 yaşındaki Portekizli golcü için bugüne dek toplamda 40 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN