Beşiktaş'tan orta sahaya taze kan! Milli yıldız EURO 2024 sonrası imzayı atıyor. Hasan Arat özel jetiyle alıp getirecek

Beşiktaş'tan orta sahaya taze kan! Milli yıldız EURO 2024 sonrası imzayı atıyor. Hasan Arat özel jetiyle alıp getirecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek iteyen siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan orta sahaya taze kan! Milli yıldız EURO 2024 sonrası imzayı atıyor. Başkan Hasan Arat özel jetiyle alıp getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yarışı içinde olmak isteyen siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son haber ise taraftarların ağzını açık bıraktı. Beşiktaş'tan orta sahaya taze kan! Milli yıldız EURO 2024 sonrası imzayı atıyor. Hasan Arat özel jetiyle alıp getirecek.

BEŞİKTAŞ'TAN ORTA SAHAYA TAZE KAN

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Orta sahaya takviyede bulunmak isteyen siyah-beyazlılar aradığı ismi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, İngiltere Championchip takımlarından West Bromwich Albion'da forma giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'yu transfer listesine ekledi.

yeni-proje-2024-07-06t132545-040.jpg

MİLLİ YILDIZ 2024 SONRASI İMZAYI ATIYOR! HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE GETİRECEK

Siyah-Beyazlılar'ın şu anda milli takımla EURO 2024'te mücadele eden oyuncu için turnuva sonrasında İngiliz ekibiyle temasa geçip teklifte bulunacağı ifade edildi. 30 yaşındaki ön liberonun da şartların oluşması halinde Beşiktaş'ta formaya giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-06t132601-218.jpg

Tecrübeli futbolcu geçen sezon İngiliz ekibi ile çıktığı 48 maçta 1 gol, 1 asiste imza attı. Okay'ın kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN