Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 24 yaşındaki genç yıldızı kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 24 yaşındaki genç yıldızı kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak oyuncular merak konusu olurken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu ayrılık haberini beklemiyordu. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 24 yaşındaki genç yıldızı kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde hazırlıklarına devam eden siyah-beyazlılarda bu sefer peş peşe ayrılık haberleri gelmekte. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem üstüne deprem! Hasan Arat 24 yaşındaki genç yıldızı kapının önüne koydu. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Fotomaç'ta yer alan habere göre Suudi Arabistan kulübü Al-Kholood, Muleka'yı Beşiktaş'tan satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

yeni-proje-2024-08-06t123334-317.jpg

HASAN ARAT 24 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZINI KAPININ ÖNÜNE KOYDU! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Suudi Arabistan ekibi Al Kholood, Jackson Muleka için Beşiktaş ile anlaşma sağladı. Körfez ekibinin 24 yaşındaki Kongolu forvet için Beşiktaş'la 750 bin Euro kiralama, 3 milyon 250 bin Euro satın alma opsiyonu konusunda el sıkıştı. Körfez temsilcisinin kısa süre içerisinde bu transferi duyuracağı da gelen haberler arasında.

yeni-proje-2024-08-06t123346-220.jpg

Temmuz 2022'de Standart Liege'den 3 milyon 350 bin Euro karşılığında 5 yıllığına kadroya katılan Muleka Siyah-Beyazlı takımda çıktığı 79 maçta 15 gol, 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN