Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson'a milli müjde! Gedson'a milli takım yolu gözüktü

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson'a milli müjde! Gedson'a milli takım yolu gözüktü

Bu sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Gedson Fernandes için büyük müjde. Yıldız futbolcuya Portekiz Milli Takım yolu gözüktü

Siyah-beyazlı formayla bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran 12 resmi maçta 11 başlayan 6 gol, 1 asist yapan Gedson Fernandes yeniden Portekiz Milli Takımı'nın radarına girdi.

Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez, geçtiğimiz günlerde "Gedson Fernandes için milli takım kapısının aralandığını söyleyebilirim" açıklamasını yaparken 25 yaşındaki yıldız da gözünü kasım ayındaki milli araya çevirdi.

KONYASPOR MAÇINI İZLEMEYE GELİYORLAR

Takvim'de yer alan habere göre; Portekizli yetkililer pazar günkü Tümosan Konyaspor maçında İstanbul'a gelecek ve tribünde Gedson'un performansını takip edecek.

Etkili performansını sürdürmeyi hedefleyen Gedson, 6 yıllık aranın ardından milli takıma yeniden çağrılmayı istiyor.

2 kez A milli formayı giyen Gedson Fernandes, son olarak 14 Ekim 2018'de İskoçya ile oynanan hazırlık maçında 22 dakika görev almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN