Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Abdülkadir Ömür'ü hedef aldı! 'Kapının önüne koydum...'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Abdülkadir Ömür'ü hedef aldı! 'Kapının önüne koydum...'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde çarpıcı açıklamalara imza atan Abdülkadir Ömür'e sert bir dille yanıt vererek Ömür'ü kapının önüne koyduğunu vurguladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada kendisini ve bordo-mavili ekibin bir önceki başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu hedef alan açıklamalara imza atan Abdülkadir Ömür'e sert bir dille yanıt verdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'nın düzenlediği bir söyleşiye katılarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz güünlerde "Kariyerimdeki kırılma anı açık ara Manchester City teklifiydi. Bazı geceler hala uykumu kaçırıyor. O dönem başkanımıza da 'Bu kadar yükseğe nasıl çıktılar' demiştim. Manchester City 26 milyon euro teklif etmişti. Reddettiklerinde çok yutkundum. Bir şey diyemedim. Bırakmadılar. Kariyerimde kırılma noktasıydı. Elbette kalınca Trabzonspor'daki çocukluk hayalim olan şampiyonluğu yaşadım. Premier Lig hayalini gerçekleştirmek için İngiltere'ye geldim. Acun abiyle hayalimizdeki ortak noktamız Premier Lig'e çıkmak. Herkesin de hayali bu. Dünya futbolunun en çok izlendiği, futbolcunun oynamaktan keyif aldığı bir lig. Yastığa her kafamı koyduğumda o zaman Premier Lig'den gelen teklifi acaba neden kabul etmediklerini düşünüyorum. Çok düşününce de işin içinden çıkamıyorum" açıklamasına imza atan Hull City formasını terleten Abdülkadir Ömür'e sert bir dille yanıt verdi.

"ÖMÜR'Ü KAPININ ÖNÜNE KOYDUM"

Ömür'ü 'Kapının önüne koyduğunu' vurgulayan başkan Doğan, açıklamasında "Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Abdulkadir Ömür ile de böyle bir durum yaşadık. Trabzonspor Kulüp Başkanına 'Ben artık bu formayı giymek istemiyorum' dediği gün ben o formayı üzerinden çıkardım ve kapının önüne koydum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN