En çok maaş ödeyen takımlar belli oldu! Listede tek Türk takımı var: 91 milyon euro...

En çok maaş ödeyen takımlar belli oldu! Listede tek Türk takımı var: 91 milyon euro...

Avrupa'da oyuncularına en çok maaş ödeyen takımlar belli oldu. Real Madrid'in ilk sırada yer aldığı lstede tek Türk takımı yer aldı.

Avrupa futbolunda oyuncularına en çok maaş ödeyen takımların listesi belli oldu. Real Madrid'in zirvede yer aldığı 20 takımlı listede tek Türk takımı yer alırken ödenen maaş bedeli adeta dudak uçuklattı.

Calcio Fınanza'nın yaptığı analiz haberde Avrupa'daki kulüplerin bu sezon toplamda ödeyecekleri maaşlar açıklandı. Real Madrid 271.2 milyon euro ile listenin en üst sırasında yer alarak oyuncularına en çok maaş ödeyen kulüp oldu.

İspanyol devini 270.2 milyon euro ile Bayern Münih ve 236.6 milyon euro ile İngiliz devi Manchester City takip etti.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi İngiliz devi Manchester United, 211.8 milyon euro ile 4.sırada yer alırken İngiliz devini 207.8 milyon euro ile Fransız devi Paris Saint-Germain takip etti. Bu takımları

Inter (141.7 milyon euro), Juventus (117.6 milyon euro), Milan (108.4 milyon euro) ve Roma (95.7 milyon euro) takip etti. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ise 91.6 milyon euroluk ödeme ile 19. sırada yer aldı ve listedeki tek Türk takımı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN