Galatasaray'da Muslera dönemi sona eriyor! Aslan yeni kalecisini şimdiden belirledi

Galatasaray'da Muslera dönemi sona eriyor! Aslan yeni kalecisini şimdiden belirledi

Sezon sonunda Fernando Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, kaleci arayışlarına şimdiden başladı. Aslan, yeni eldivenini şimdiden belirledi.

2011 yılının yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Uruguaylı eldiven Fernando Muslera ile bu sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, kaleci arayışlarına başladı. Aslan'ın yeni eldiveni büyük oranda belli oldu.

Cumartesi akşamı Trendyol Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olacak Galatasaray, transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Sezon sonunda Fernando Muslera ile yollarını ayırması beklenen sarı-kırmızılı ekip, kaleci transferi için düğmeye bastı.

Kaleci transferi için bonservis bedeli ödemek istemeyen Galatasaray, sözleşmesi sona erecek file bekçilerine gözünü dikti. Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, İtalyan devi Napoli kalesini koruyan Meret ve Hollanda ekibi Benitez kalesini koruyan Benitez'e kancayı taktı.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan Alex Meret, bu sezon Napoli forması altında 6 karşılaşmada görev alırken 4 gol yedi. Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan 31 yaşındaki Benitez ise PSV forması altında 10 karşılaşmada görev alırken 10 gol yedi.

Sarı-kırmızılı ekibin, Muslera'nın takımdan ayrılmasıyla beraber bu iki eldivenden birini kadrosuna katması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN