Özgür Özel'den Doğu ve Güney Doğu'da yoğun program

Özgür Özel'den Doğu ve Güney Doğu'da yoğun program

CHP lideri Özgür Özel, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki illerde yoğun bir ziyaret programına hazırlanıyor. Diyarbakır’da büyükşehir belediye eş başkanlarıyla buluşacak olan Özel; Hasankeyf, Mardin ve Van'da temaslarını sürdürecek. Roboski katliamında hayatını kaybedenlerin aileleriyle bir araya gelecek olan Özel, Amedspor'u da ziyaret edecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki illere yönelik kapsamlı bir ziyaret programı başlatıyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE EŞBAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELECEK

Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'ın aktardığı bilgilere göre; salı günü (22 Ekim) gerçekleştirilecek TBMM Grup Toplantısı’nın ardından Diyarbakır’a hareket edecek olan Özel, burada Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek. Özel burada eş başkanlar Sera Bucak ve Doğan Hatun’la bir araya gelecek.

Valiliğe ziyarette bulunacak olan Özel, akabinde Diyarbakır Ticaret Odasının ev sahipliğinde düzenlenecek sivil toplum kuruluşlarıyla toplantıya katılacak.

AMEDSPOR'A ZİYARET

Kentte esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Özel, Amedspor kulübünü de ziyaret ederek kulüp yöneticileriyle bir araya gelecek.

CHP'Lİ HASANKEYF BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET EDECEK

Perşembe günü Batman’da CHP’nin ilk kez kazandığı Hasankeyf Belediyesi’ne temaslarda bulunacak olan Özel, cuma günü ise Mardin’e geçerek Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk’le bir araya gelecek. Özel, Ahmet Türk'ün "Kasrı Kanco" olarak bilinen evinde misafir olacak.

ROBOSKİ KATLİAMINDA HAYATINI KAYBEDENLERİN AİLELERİYLE BULUŞACAK

Cumartesi günü Şırnak ve Hakkari’de temaslarını sürdürecek olan Özel, Roboski’de 34 kişinin hayatını kaybettiği bombardımanla ilgili ailelerle bir araya gelecek. Özel, aynı gün Hakkari’de düzenlenecek CHP’ye katılım törenine katılacak.

VAN’DA GENÇLERLE BULUŞMA

Programının son gününde Van’a geçecek olan CHP lideri, burada Büyükşehir Belediye eş başkanlarıyla görüşecek ve CHP il örgütü tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması’na katılacak.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ ZİYARETİ

Ziyaretler öncesinde Özel, Edirne Cezaevi’nde bulunan Selahattin Demirtaş’ı ziyaret ederek, gündeme dair görüş alışverişinde bulunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN