Demet Akalın'ı yıkan evlat haberi! Kızı Hira'dan kötü haber, feci şekilde kaza geçirdi

Demet Akalın'ı yıkan evlat haberi! Kızı Hira'dan kötü haber, feci şekilde kaza geçirdi

Ünlü pop sanatçısı Demet Akalın'ı yıkan evlat haberi! Kızı Hira'dan kötü haber, feci şekilde kaza geçirdi! Apar topar tatilden döndü...

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği yağ aldırma operasyonu sonrası 11 kilo vermesiyle konuşulmuştu. Son olarak yakın arkadaşlarıyla Paris'te tatil yapan Akalın, aldığı üzücü haberle tatilini yarıda kesip hızlıca Türkiye’ye dönmek zorunda kaldı.

KIZI HİRA'NIN TALİHSİZ KAZASI

Demet Akalın ile Okan Kurt’un kızları Hira, Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları sırasında talihsiz bir kaza geçirdi. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hira ters takla attığı sırada iki el bileği birden kırıldı. Yaşanan olay sonrası büyük üzüntü yaşayan Akalın, hemen Paris'ten İstanbul’a dönüş yaptı.

HİRA ADINA YARDIM PROJELERİ

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde kızı Hira adına sosyal sorumluluk projelerine de imza attığını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, Siirt'te bir okulun bahçesine çocuk parkı yaptıracağını belirterek, "Siirt'e kızımın adına oyun parkı yaptırıyorum her ay bir şehire yardım gönderiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN