Galatasaray'a 20 milyon euroluk orta saha! 84 gol 42 asist: 21 yıl sonra ilk kez...

Galatasaray'a 20 milyon euroluk orta saha! 84 gol 42 asist: 21 yıl sonra ilk kez...

Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, transferde 21 yıl sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Aslan, 20 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, transferde 21 yıl aradan sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Aslan, 20 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yaz transfer döneminde Osimhen'i kadrosuna katarak dikkat çekici bir hamleye imza atan Galatasaray, kış transfer dönemi için de bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, 29 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu Mario Pasalic'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Aslan'ın Hırvat orta saha oyuncusunu takibe aldığı öne sürüdü.

Sarı-kırmızılı ekibin, sezon sonunda Atalanta ile sözleşmesi sona erecek olan Hırvat oyuncuyla devre arasında masaya oturacağı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan Hırvat orta saha oyuncusu bu sezon Atalanta forması altında 10 maçta görev alırken 1 asiste imza attı.

29 yaşındaki Hırvat futbolcu bugüne dek futbol kariyeri boyunca ise 423 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 84 gol 42 asiste imza attı. Hırvat futbolcu için bugüne dek toplamda 20,50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Mario Pasalic - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

21 YIL SONRA İLK KEZ

Hırvat futbolcu, devre arasında Galatasaray'a transfer olması halinde 21 yıl aradan sonra sarı-kırmızılı ekibe transfer olan ilk Hırvat futbolcu olarak tarihe geçecek. Aslan, son olarak 2004 yılında Stjepan Tomas'ı kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN