Ertuğrul Doğan'dan tepki toplayan 'Ünal Karaman' açıklaması: "Görevine son verilmesi doğruydu"

Ertuğrul Doğan'dan tepki toplayan 'Ünal Karaman' açıklaması: "Görevine son verilmesi doğruydu"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin efsane ismi İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman hakkındaki açıklamalarıyla Karadeniz ekibinin taraftarlarının tepkisini topladı.

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altına kalarak şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'nın düzenlediği bir söyleşiye katılarak çarpıcı ifadeler kullandı.

Trabzon yerel basınından 61 Saat'te yer alan habere göre; Öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Doğan, bordo-mavili ekibin efsane ismi Ünal Karaman hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Bir öğrencinin 2019 yılında görevden alınan Ünal Karaman'a neden teşekkür edilmediğine yönelik sorusunu yanıtlayan Doğan, bordo-mavili taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

'DOĞRU YAPILMIŞTIR'

Trazonspor'un efsane ismi Ünal Karaman'ın görevden alınması hakkında 'Doğru yapılmıştır' ifadesini kullanan Doğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Trabzonspor’da o dönem böyle bir şey yaşanmasını istemezdik. Başkanımızla arasında bir problem yaşadı. Basın önünde bu tarz çıkış yaptığı için görevine son verilmiş ve doğru yapılmıştır. Kurumsal kimlik önemli olması lazım. Kimse Trabzonspor’a onun kattığından başka daha bir şey katamaz. Bu herkes için geçerlidir. Her antrenör her kişi parasını alarak gitti. Kendisi için hayırlı olsun. Benim dönemimde de bir oyuncumuzla alakalı böyle bir şey yaşandı. Trabzonspor başkanına ben formayı giymek istemiyorum dediği gün çıkartıp kapının önüne koydum”

Doğan'ın Karaman'ın görevden alınışı hakkındaki açıklamaları özellikle sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, teknik direktörlük yaptığı dönemde 2019 yılında başarılı sonuçlara imza atmasına rağmen Ahmet Ağaoğlu yönetimi tarafından görevden alınmış ve bordo-mavili ekip, Karaman hakkında teşekkür mesajı dahi yayınlamamıştı. Ayrıca Karaman 2022 yılında kazanılan şampiyonluk kutlamalarına da davet edilmemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN