beIN SPORTS'tan futbolseverlere kötü haber! Zam oranı dudak uçuklattı

beIN SPORTS'tan futbolseverlere kötü haber! Zam oranı dudak uçuklattı

2001 yılından bu yana Süper Lig'i yayınlayan Digiturk, tepki toplayan bir hamleye imza attı. Süper Lig'in yayıncı kuruluşunun fiyat politikasında yaptığı değişiklik özellikle sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu Galatasaray'ın 102 puanlı rekor şampiyonluğuyla sona erdi. Sezonun sona ermesiyle birlikte yayıncı kuruluşun yeni sezonda uygulayacağı fiyat politikası da netlik kazandı. Yayıncı kuruluştan futbolseverlere kötü haber geldi.

2001 yılından bu yana Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Digiturk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığı anlaşma gereği 2026-2027 sezonunun sonuna dek Süper Lig'deki karşılaşmaları yayınlamaya devam edecek. TFF ile 160 milyon dolarlık anlaşamaya imza atan Digiturk'un yeni sezondaki fiyatları belli oldu.

Geride bıraktığımız sezonda 'Sporun Yıldızı' paketini 171 TL karşılığında futbolseverler ile buluşturan Digiturk, söz konusu paketin yeni sezondaki fiyatını 319 TL olarak belirledi. Sporun yıldızı paketinde sadece bir yıl içinde yaşanan yüzde 86'lık zam futbolseverlerin tepkisini topladı.

Süper Lig'in her geçen gün daha da düşen marka değerine rağmen yayıncı kuruluşun yüzde 86'lık zammı hayata geçirmesi özellikle sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN