Niğdeli fırıncı yaptı gören takdir etti! O ailelerin parası bu fırında geçmiyor: “Onlara karşı kendimi borçlu hissediyorum”

Niğdeli fırıncı yaptı gören takdir etti! O ailelerin parası bu fırında geçmiyor: “Onlara karşı kendimi borçlu hissediyorum”

Bu uygulamayı Niğdeli fırıncı yaptı gören takdir etti. Vefa borcunu ödemek için bu uygulamaya başvuran fırıncının uygulaması kapsamında o ailelerin parası bu fırında geçmiyor. İşte, Niğdeli fırıncının takdir toplayan hareketi…

Niğde’nin Şehitler Mahallesi'nde bulunan Şehitler Ekmek Fırını'nın sahibi Murat Yeşilgül, şehit ailelerine ve gazilere ücretsiz ekmek hizmeti sunarak örnek bir vefa örneği sergiliyor.

VEFA BORCUNU BÖYLE ÖDEMEK İSTİYOR

Murat Yeşilgül, şehit aileleri ve gazilere karşı hissettiği vefa borcunu dile getirerek, "Şehit aileleri ve gazilere karşı minnet borcumuz var. Şehit ailelerinin maddi anlamda herhangi bir ihtiyaçları olmadığını biliyoruz ama vefa borcu hissediyoruz" dedi. Niğde’nin Şehitler Mahallesi’nde büyüyen Yeşilgül, kendi mahalle halkına sıcak ve taze ekmek sunma amacıyla fırını açtığını belirtti.

nigdede-sehit-ailelerine-ucretsiz-satis-yapan-firin.jpg

Yeşilgül, "Niğde’nin bağrından kopan Ömer Halisdemir gibi şehitlerimize ve gazilerimize minnet, saygı ve vefa borcumuz var. Şehit ailelerine ve gazilere hizmet konusunda kendimizi borçlu hissediyoruz" şeklinde konuştu. Ücretsiz ekmek hizmetinin yanı sıra, gazilere de yarı fiyatına ekmek sunduklarını ekledi.

“ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN”

Murat Yeşilgül, "Yaralarına az da olsa merhem sürmek, çorbada bizim de tuzum bulunsun diye böyle bir karar aldık. Tüm şehit ailelerine ücretsiz, gazilere ise yarı fiyatına ekmek hizmeti veriyoruz" ifadelerini kullandı. Bu hizmet, hem yerel halk hem de şehit aileleri tarafından büyük takdir topluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN