Marmaris’te yeni tehlike! Orada araba sürenler dikkat, vatandaşlar isyan etti: Bir çözüm bulunsun

Marmaris’te yeni tehlike! Orada araba sürenler dikkat, vatandaşlar isyan etti: Bir çözüm bulunsun

Tatilcilerin gözde ilçelerinden Marmaris’te yeni tehlike! Bölgede yaşayan vatandaşlara isyan ettirdi...

Tatilcilerin gözde rotası Marmaris’te yaban domuzlarından sonra yeni bir tehlike baş gösterdi. Orada araba sürenler dikkat...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yol kenarında başıboş dolaşan eşekler, trafiği tehlikeye sokmaya devam ediyor. Özellikle çevre yollarında sürü halinde görülen bu eşekler, sürücüler için ciddi bir risk oluşturuyor.

Marmaris’te trafikte eşek tehlikesi

Marmaris’teki vatandaşlar, yetkililerden bu soruna acil bir çözüm bekliyor. Başta yaban domuzları olmak üzere, başıboş eşeklerin de trafiği olumsuz etkilediği belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde, bu eşeklerden birinin neden olduğu maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi; kazadan sonra eşek telef oldu.

SÜRÜCÜLERDEN ACİL ÇÖZÜM TALEBİ

Yerel halk, başıboş eşeklerin hem kendi güvenlikleri hem de bu hayvanların sağlığı açısından bir an önce kontrol altına alınmasını talep ediyor. Vatandaşlar, “Hem bu hayvanlara yazık hem de sürücülerin hayatını tehlikeye atıyor. Lütfen bu işe bir çözüm bulunsun” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Marmaris’te trafikte eşek tehlikesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN