O ilde kara kış başladı! Kar kalınlığı 1 metreyi aştı: Valilik duyurdu

O ilde kara kış başladı! Kar kalınlığı 1 metreyi aştı: Valilik duyurdu

O ilimizde kış mevsiminin sert yüzü erken görüldü. Kar kalınlığı bir metreyi aştı...

Hakkari’de etkili olan kar yağışları, yüksek kesimlerde hayatı zorlaştırmaya başladı. Hakkari Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, kar kalınlığının bir metreye ulaştığı Aşağı Güveç mevkiindeki Aytepe Üs Bölgesi yolunda İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yol açma çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Hakkari’de kar kalınlığı bir metreyi buldu

Valilik sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin en yüksek bölgelerinden biri olan Hakkari’de kış koşullarının etkisini göstermeye başladığını belirtti. Bölgedeki ekiplerin kapanan yolları açarak ulaşımın aksamaması için yoğun çaba sarf ettiğini vurgulayan yetkililer, karla mücadele çalışmalarının tüm dikkat ve özenle devam ettiğini ifade etti.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Kar yüksekliğinin yaklaşık bir metreyi bulduğu Aşağı Güveç mevkiindeki Aytepe Üs Bölgesi yolunda da ekiplerin yol açma çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN