İsmail Kartal Süper Lig devinin başına geçiyor! Ali Koç'u bu sefer perişan edecek. İşte yeni takımı

İsmail Kartal Süper Lig devinin başına geçiyor! Ali Koç'u bu sefer perişan edecek. İşte yeni takımı

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon 99 puana ulaşarak rekor kıran ancak şampiyonluk yaşayamayan İsmail Kartal için sıcak bir gelişme yaşandı. Son dönemde sosyal medyada ismi sık sık geçen tecrübeli teknik adam ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Bu haberle futbolseverler bayram edecek. İsmail Kartal Süper Lig devinin başına geçiyor! Ali Koç'u bu sefer perişan edecek. İşte İsmail Kartal'ın başına geçeceği yeni takımı...

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile başarı üstüne başarı yakalayan ancak takımdan gönderilen İsmail Kartal'ın geleceği merak konusu olmuş durumda. İsmi sık sık sosyal medyada dolaşan ünlü teknik direktör ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir boşta bulunan İsmail Kartal Süper Lig devinin başına geçiyor. Yer yerinden oynayacak. İsmail Kartal Süper Lig devinin başına geçiyor! Ali Koç'u bu sefer perişan edecek.

İSMAİL KARTAL SÜPER LİG DEVİNİN BAŞINA GEÇİYOR!

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinin başında gelen Alex de Souza, sezon başında Antalyaspor'un başına geçmişti. Büyük umutlarla getirilen Alex, istenilen başarıyı bir türlü sağlayamadı. Süper Lig’de Antalyaspor’un başında çıktığı 9 maçta 2 kez sahadan 3 puan ile ayrılabilen Alex, bu galibiyetleri de ligin son iki basamağında yer alan ekiplere karşı alabildi. Kırmızı- beyazlılar 9 haftada ortaya koyduğu bu performans ile düşme potasının sadece 1 basamak üzerinde 15. sırada yer aldı. Antalyaekspres'te yer alan habere göre; Alanyaspor maçında alınacak olumsuz bir sonuçta Brezilyalı hoca ile yollar ayrılacak. Ortaya atılan sürpriz iddia ise gündeme bomba gibi düştü. İsmail Kartal'ın Antalyaspor'un başına geçeceği ifade edildi.

yeni-proje-2024-10-25t112919-408.jpg

ALİ KOÇ'U BU SEFER PERİŞAN EDECEK

Haberde, Alex ile yolların ayrılması durumunda Antalyaspor’un teknik direktörlüğü için çok sayıda ismin aday listesinde olduğu öğrenildi. Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Bülent Korkmaz, Ömer Erdoğan ve İsmail Kartal'ın ayrılık sonrasında Antalyaspor’un başına geçebilecek isimler arasında öne çıkan teknik direktörler olduğu gelen bilgiler arasında. Birçok aday olmasına rağmen yönetimin İsmail Kartal'a daha sıcak baktığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN