Acun Ilıcalı'dan ünlü teknik direktör Mourinho'a olay sözler! "Saygı duyuyoruz sana ama sen de kendine gel"

Acun Ilıcalı'dan ünlü teknik direktör Mourinho'a olay sözler! "Saygı duyuyoruz sana ama sen de kendine gel"

Acun Ilıcalı'dan ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'ya olay sözler! "Saygı duyuyoruz sana ama sen de kendine gel" diyerek sert çıktı...

UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta karşılaşmasında Manchester United’ı ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak puanını 5’e yükseltti. Maçtan önce Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve teknik direktör Jose Mourinho’nun Samandıra’da özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Görüşmede, takımın performansı masaya yatırılırken, Ilıcalı’dan Mourinho’ya önemli uyarılar geldi.

"SAYGI DUYUYORUZ AMA SEN DE BİR KENDİNE GEL"

Jose Mourinho: Olanğaüstü bir performans sergiledik

Ünlü spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler’in Mynet'te aktardığı bilgiye göre, toplantı sırasında Acun Ilıcalı, takımın beklenen performansı sergileyemediğine dikkat çekerek Mourinho'ya, “hocam böyle olmaz diyor. Bir camia senin ağzına bakıyor. Saygı duyuyoruz sana ama sen de bir kendine gel diyor” şeklinde mesaj verdi. Mourinho ise takımın bazı oyuncularının beklenen performansı veremediğini, özellikle En-Nesyri gibi bazı futbolcuların fiziksel ve mental olarak istenen seviyede olmadığını belirtti.

Jose Mourinho: Türk futboluna adapte olmam gerekiyor - Yeni Journal, Yeni nesil habercilik, Haber, Haberler, Son Dakika Haberler, Güncel Haber

Çelikler’in aktardıklarına göre Acun Ilıcalı, Mourinho ile görüşmesinin ardından Türk futbolcularla da samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Çelikler, Ilıcalı'nın futbolculara takımdaki geçen yılki oyun temposunun bu yıl yakalanamamasına vurgu yaparak, “Biz seninle oyuncu tartışamayız ama takım oynamıyor diyor Acun Ilıcalı. Sonuçta bu rakiplere geçen sene başka bir şey oynuyorduk ve yeniyorduk diyor Acun Ilıcalı. Toplantı bu şekilde bitiyor. Acun Ilıcalı, Mourinho ile toplantı yaptıktan sonra Türk oyuncularla da konuşuyor, samimi bir sohbet oluyor. Bir kısmı diyor ki, geçen sene böyleydi bu sene böyle. Acun da diyor ki hocanız bu. Haberiniz olsun. Acun Ilıcalı bu toplantıyı yaptıktan sonra iş bitmiştir. Bu hocayla devam edeceklerse, futbolcuların da bu dakikadan sonra; ya bu deveyi gütmeleri ya da bu diyardan gitmeleri gerekiyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN