Mahallede Aile Atölyesi ile çocukların yüzü gülüyor

Mahallede Aile Atölyesi ile çocukların yüzü gülüyor

Kütahya Belediyesi ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Mahallede Aile Atölyesi projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler, Okçu Sosyo-Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Okçu Mahallesi, Güveççi Mahallesi ve Sofu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların büyük bir ilgiyle karşıladığı etkinliklerde, ailelere yönelik aile yaşam becerileri eğitimi verildi. Eğitim sırasında ailelerin günlük hayatlarında karşılaştıkları sorunlara çözümler sunularak merak ettikleri sorular uzman eğitmenler tarafından yanıtlandı.

Mahalle muhtarlarının da katılarak vatandaşlara eşlik ettiği etkinliklerde, çocuklar için özel olarak hazırlanan eğlenceli etkinlikler beğeniyle karşılanırken, Kütahya Belediyesi tarafından miniklere sürpriz hediyeler verilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kütahya Belediyesi, Mahallede Aile Atölyesi Projesi için belirlenen program çerçevesinde mahallelerde eğitimler düzenlemeye devam edecek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN