“Manisa Sancaklı Yörükleri olarak her zaman arkanızdayız”

“Manisa Sancaklı Yörükleri olarak her zaman arkanızdayız”

Manisa Sancaklı Yörükler Derneği Başkanı Kerim Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e tebrik ziyaretinde bulundu. Manisa Sancaklı Yörükleri olarak, Başkan Zeyrek’in her zaman arkasında olacaklarını vurgulayan Manisa Sancaklı Yörükler Derneği Başkanı Kerim Gümüş, iyi dilek temennilerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Sancaklı Yörükler Derneği Başkanı Kerim Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etti. Başkan Zeyrek’i tebrik eden Manisa Sancaklı Yörükler Derneği Başkanı Kerim Gümüş, “Manisa Sancaklı Yörükleri olarak her zaman arkanızdayız. Önce inanmak lazım. Bizler size inanıyoruz” ifadeleriyle desteklerini belirtti. Verilen bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirten Başkan Zeyrek de, “Doğru bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Adaletli, şeffaf, eşit ve ulaşılabilir olacağız. Bunu gerçekleştirdiğimiz şekilde, oylarını aldığımız vatandaşlarımız oylarını helal edecek. Destek vermeyen vatandaşlarımız da keşke biz de destek verseydik diyecekler” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN