Efeler’den önemli iş birliğİ Başkan Yetişkin’den istihdam hamlesi

Efeler’den önemli iş birliğİ Başkan Yetişkin’den istihdam hamlesi

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Artan işsizlik oranları, beraberinde birçok sorunu da getiriyor. Bu durumu hafifletmek amacıyla harekete geçen Yetişkin, kentteki istihdam olanaklarını artırmak için önemli bir adım attı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve Belgesem İş ve Tarım Makineleri Operatörlük Kursu Kurucusu Okan Sezgin arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İş birliği kapsamında kurslarda yer almak isteyen 19-35 yaş arasındaki erkekler yüzde 20, 19-35 yaş aralığındaki kadınlar ise yüzde 30 indirim kazanacak. Katılımcılara, forklift, beko loder, mobil vinç, dozer, greyder, elektrikli transpalet, ekskavatör gibi 14 farklı iş makinesinin operatörlüğü öğretilecek.

Kursun, yeni bir iş kolu edinmek isteyen ya da mevcut becerilerini geliştirmek isteyen vatandaşlara önemli fırsatlar sunması bekleniyor. İndirimlerden yararlanmak isteyenler, başvurularını Efeler Belediyesi İstihdam Ofisi üzerinden gerçekleştirebilecek.

Başkan Anıl Yetişkin’in bu girişimi, sadece işsizlikle mücadelede değil, aynı zamanda sosyal dayanışmanın güçlenmesine de katkı sağlayacak. Efeler Belediyesi, vatandaşlarına sunduğu bu olanaklarla, ekonomik sıkıntıların aşılmasına yönelik somut adımlar atmaya devam ediyor.

26 Eylül Perşembe gününden itibaren geçerli olacak olan protokol, 31 Aralık Salı gününe kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN