Bozüyük Belediyesi İtfaiyesi’nden İtfaiye Haftası’nda önemli etkinlik

Bozüyük Belediyesi İtfaiyesi’nden İtfaiye Haftası’nda önemli etkinlik

Her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye haftası nedeniyle Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi Cemalettin Köklü Parkı önünde düzenlenen etkinlikte Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışmalarının yer aldığı fotoğraflar ve itfaiye kıyafeti sergilenirken aynı zamanda vatandaşlara yangın ve deprem anında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirici el broşürleri dağıtılıyor. Etkinlik hakkında bilgi veren İtfaiye Amiri Emrah Şimşek; İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 310. yılı ve Bozüyük Belediyesi İtfaiyesi’nin de kuruluşunun 100. yılı olması nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek amaçlarının itfaiye hizmetleri hakkında bilgi vermek, yangın güvenlik önlemlerinin önemi konusunda vatandaşları doğru bilgilendirmek ve yangından korunma yollarını anlatmak olduğunu belirtti. İtfaiye Haftası’nda düzenlenen etkinlik vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN