Durumlar tersine döndü! Yüzbinlerce Suriyeli Suriye'ye doğru yola çıktı: Kafile kafile gidiyorlar

Durumlar tersine döndü! Yüzbinlerce Suriyeli Suriye'ye doğru yola çıktı: Kafile kafile gidiyorlar

Ülkesini terk eden yüzbinlerce Suriyeli mülteciler, ülkesine geri dönüyor. Suriye'ye doğru yola çıkan yüz binlercesi gündemde yerini aldı. Durumlar tersine dönünce kafile kafile gidiyorlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Suriyeli mülteciler için durum tam tersine döndü. Yüzbinlerce Suriyeli memleketine dönmek için yola çıktı. Kafile kafile yola çıkan yüzbinlerce mülteci görüntülendi. Suriye'de iç savaştan kaçan mülteciler, ölüm korkusuyla tersine göçü başlattı. İşte tüm detaylar...

SURİYELİLERDEN TERSİNE GÖÇ

İsrail’in Lübnan’a yönelik bombardımanları, 500 bine yakın kişiyi evlerinden etti. Suriyeli mülteciler ise korkuyla Lübnan’dan ülkelerine geri dönmeye başladı.

İsrail’in Lübnan’ın güneyine başlattığı yoğun bombardıman, ülkede büyük bir paniğe yol açtı. 564 kişinin hayatını kaybettiği ve 1800’den fazla kişinin yaralandığı saldırıların ardından, 500 bine yakın insan evlerini terk ederek daha güvenli bölgelere doğru yola çıktı. Özellikle Suriye'deki iç savaştan kaçıp Lübnan'a sığınan Suriyeli mülteciler, ölüm korkusuyla tersine göç başlatarak ülkelerine dönmeye başladı.

Lübnan’ın güneyindeki bombardımandan kaçan yüzbinlerce Lübnanlı ise kuzeyde daha güvenli yerlere göç etmeye çalışıyor. Hizbullah’ın Tel Aviv’e yönelik füzeleri ve İsrail’in sert yanıtları, bölgede gerilimi her geçen gün daha da tırmandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN