Başkan Çerçioğlu İtfaiye Haftası’nı kutladı

Başkan Çerçioğlu İtfaiye Haftası’nı kutladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İtfaiye Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerini ağırladı.

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Taner Günhan ve ekipler, desteklerinden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Aydın başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında yangınlara müdahale eden ateş savaşçılarının İtfaiye Haftası’nı kutlayan Başkan Çerçioğlu, “Ekiplerimiz yıl boyunca kentimizde çıkan yangınlarla, yaşanan afetler ve olumsuzluklar ile kahramanca mücadele ediyor. İtfaiye ekiplerimizin her zaman yanındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Başta Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerimiz olmak üzere tüm itfaiyecilerimizin haftası kutlu olsun” dedi. Başkan Çerçioğlu, ziyaretlerinden dolayı itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN