İzmir'de toplu taşıma kullanacaklar dikkat! Düzenleme yarın başlıyor: 3 gün boyunca böyle yapılacak

İzmir'de toplu taşıma kullanacaklar dikkat! Düzenleme yarın başlıyor: 3 gün boyunca böyle yapılacak

İzmir'de yarın toplu taşıma kullanacaklar dikkat! 3 gün boyunca böyle yapılacak olan seferler için düzenleme başlıyor! İşte ayrıntılar...

ESHOT Genel Müdürlüğü, 25-28 Eylül tarihlerinde düzenlenecek PET İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı ve 26-28 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan INTERFRESH Eurasia Sebze, Meyve Ambalaj ve Lojistik Fuarı kapsamında toplu ulaşım hizmetlerinde düzenlemeye gitti. Bu kapsamda Gaziemir’deki Yeni Fuar Alanı'na ulaşım sağlayan hatlarda ek seferler ve takviyeler yapılacak.

FUAR ALANINA EK SEFER DÜZENLEMESİ

ESHOT tarafından yapılan açıklamaya göre, 92 numaralı Fuar İzmir-Üçyol Metro, 610 numaralı Fuar İzmir-Semt Garajı ve 650 numaralı Fuar İzmir-Balçova otobüs hatları için yoğunluk göz önünde bulundurularak ek seferler devreye alınacak.

  • 92 numaralı Üçyol Metro hattı, Karabağlar ve İzmir Metro ile bağlantılı olarak hizmet verecek.
  • 610 numaralı Semt Garajı hattı, İZBAN bağlantısıyla yolcu taşıyacak.
  • 650 numaralı Balçova hattı ise Vapur (Üçkuyular İskele) ve Metro (F.Altay) bağlantılı olacak.

Fuar alanına ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması adına, sahada görevli motorize ekipler etkin bir şekilde çalışacak. Yoğunluk yaşanan güzergahlarda anında müdahale edilerek ek seferler devreye sokulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN