Bayrampaşa'da yağmurdan yol çöktü: Araçlar içine düştü

Bayrampaşa'da sağanak yağmur nedeniyle asfalt çöktü. Oluşan çukura kamyonet ve otomobil düştü. Çevredekilerin yardımıyla çukura düşen araçlar kurtarılırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi Mücahit Sokak'ta saat 11.00 sıralarında iddiaya göre, bir inşaatın İSKİ kanalizasyon bağlantısı için açılan çukura dolgu malzemesi döküldü.

9601695.jpg

Megakentte etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dolgu malzemesinin taşınması sonucu yolu bir kısmında çökme meydana geldi. Açıla çukura park halindeki kamyonet ve otomobil düştü. Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçlar kurtarıldı.

9601697.jpg

Ekiplerin çalışmasıyla, açılan çukur kapatıldı. Çukura düşen otomobili çevredekilerin çıkarması güvenlik kameraya yansıdı.

9601698.jpg

'BİR ANDA GELEN YAĞMURLA YOL KAYDI'

İnşaatta çalışan Erman Aydın, "Rögar kısa kaldığı için İSKİ'nin burada çalışma yapması gerekiyordu. Çalışma yapıldı ama üstüne atılan toprak yumuşak olduğu için, bir anda gelen yağmurla yol kaydı. Çalışanımızın aracı düştü o aracı çıkarttık" dedi.

9601702.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN