Başkan Köse’nin birim ziyaretleri sürüyor

Başkan Köse’nin birim ziyaretleri sürüyor

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, göreve geldiği günden bu yana belediye içindeki birimleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Köse, yapılan ziyaretlerle birlikte, belediye çalışanlarıyla doğrudan temas kurarak belediye hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yürütülmesine öncülük ediyor.

Köse'nin son ziyaretleri ise, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi, Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü şantiyesi ile Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesi oldu.

Her üç ziyaretinde de çalışan personelle bir araya gelen ve kolaylıklar dileyen Başkan Köse, birimde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve personelin karşılaştığı sorunları dinledi.

Başkan Fuat Köse yaptığı açıklamada: "Belediye olarak halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birim ziyaretlerimiz de bu çabamızın bir parçası. Hem arkadaşlarımızla bir araya gelerek çalışmaları takip ediyor hem de onları dinliyoruz. Bu ziyaretlerimiz aynı zamanda personel arkadaşlarımızın motivasyonunu da artırıyor. Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça birim ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN