Başkan Kadir Aydar'dan eğitime büyük destek: Bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Başkan Kadir Aydar'dan eğitime büyük destek: Bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Ceyhan Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımında bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ceyhan Dayanışması ve Tüketici Hakları Derneği iş birliğiyle düzenlenen organizasyon kapsamında, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki bin öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Ceyhan Belediyesi tarafından eğitime yönelik verilen yardımlar, Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla başladı ve 6 Eylül Cuma gününe kadar öğrencilere teslim edilecek.

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ

Ceyhan Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği bu yardımla, öğrencilerin yeni döneme eksiksiz başlamalarına katkıda bulunmayı hedefliyor. İlçede her çocuğun eşit şartlarda eğitim alabilmesi için çalışmalarını sürdüren belediye, sosyal yardım faaliyetleriyle de halkın takdirini topluyor.

VELİLERDEN VE ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Yardım kampanyası sonrasında veliler ve öğrenciler de duygularını dile getirdi. Veliler, “Çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklı başlaması için yapılan bu yardım bizi çok mutlu etti. Belediyemize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Öğrenciler ise, “Yeni çantalarımız ve kırtasiye malzemelerimizle okula başlamak için sabırsızlanıyoruz. Bu destek için Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN AYDAR: EVLATLARIMIZIN YANINDAYIZ

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yapılan yardımların ardından yaptığı açıklamada, “İlçemizde her çocuğun eşit şartlarda eğitim almasını sağlamak için çalışıyoruz. Geleceğimizi emanet ettiğimiz evlatlarımızın eğitim yolunda sonuna dek yanlarındayız” dedi. Başkan Aydar, iş birliği içerisinde oldukları Ceyhan Dayanışması ve Tüketici Hakları Derneği Başkanı Mahmut Yavuz'a ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından eğitime verilen bu anlamlı destek, Ceyhanlı çocukların yüzünü güldürürken, ilçede eğitim alanında sürdürülen çalışmaların da önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN