Adana'yı vuran şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi: Ağaçlar ve panolar yıkıldı, kule vinç devrildi

Adana'da şiddetli bir fırtına yaşandı ve bu doğal afet hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış ve fırtına, özellikle bazı evlerin çatılarını ve reklam panolarını uçurarak maddi hasara yol açtı. Ayrıca bir şantiyedeki kule vinç ile çok sayıda ağaç da fırtına nedeniyle devrildi.

Adana'da şiddetli fırtına ve sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Bir inşaatta bulunan kule vinç ile birlikte çok sayıda ağaç fırtınanın etkisiyle devrildi. Ayrıca, bazı işyerlerinin tenteleri de fırtına nedeniyle uçtu.

uomxrzgwuot5no2n-8idq.webp

Adana'ın kuzey kısımlarında saat 17.00 sıralarında fırtına ve sağanak etkili oldu. Merkez Çukurova ilçesinde öğleden sonra başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle Çukurova ilçesi Türkmenbaşı Bulvarı'nda bazı evlerin çatıları ile reklam panoları uçtu.

anqqqcanj0q7mjx3mmt35q.webp

Turgut Özal Bulvarı'nda da çok sayıda ağaç fırtına nedeniyle devrildi.

Çukurova ilçesindeki bir şantiyede bulunan kule vinç de fırtına nedeniyle devrildi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yollarda su birikintileri oluşurken, yağışa hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı.

wqlgivocekuslx-u-1cs3a.webp

Yağışın ardından şiddetini artıran rüzgar, Huzurevleri Mahallesi'nde çalışma olmayan bir inşaatta bulunan kule vincin devrilmesine yol açtı.

Kimsenin yaralanmadığı kaza anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

lfbckb6-hk-zqjr-qijx1a.webp

Cadde ve bulvarlardaki çok sayıda ağacın devrildiği fırtınada bazı iş yerlerinin de tentesi uçtu.

Üzerine ağaç ve eşya düşen bazı araçlarda hasar oluştu.

ieaiie.jpg

hy97gzuqh0qxcnzk-kbdyw.webp

4fnv-n0nnuacu-b-iyf6zg.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN