Adana'da bir otomobil baraj gölüne düştü: 4 kişilik ailenin yok olduğu kaza anı kameralara yansıdı

Adana'da meydana gelen üzücü bir olayda, bir otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği görüntüler ortaya çıktı.

Adana'da yaşanan acı bir olay, bir otomobilin köprüden aşağıya uçarak baraj gölüne düşmesiyle sonuçlandı, olayda aile fertlerinden dördü hayatını kaybetti.

Adana'da geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada, bir otomobilin Çatalan Batı Köprüsü'nde köprünün demir bariyerlerine çarparak Seyhan Baraj Gölü'ne düşmesi sonucu bir aile felaketle karşı karşıya kaldı. Araçta bulunan anne, baba ve iki çocukları hayatını kaybetti.

KAZA ANI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın meydana geldiği anın şok edici görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Otomobilin köprü üzerinde seyir halindeyken aniden kontrolden çıkıp bariyerlere çarpması ve ardından göle düşmesi, çevredeki görgü tanıklarını da derinden etkiledi. İlk belirlemelere göre, sürücü Veysel Aydoğmuş'un aracı kontrol edememesi sonucu kaza yaşandığı belirtiliyor.

aw252284-01-d07w.webp

Kaza sonrası hızla bölgeye intikal eden dalgıç polis ekipleri, ilk olarak araçtan dışarı çıkan 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine ulaştı. Ancak arama çalışmaları devam ederken, anne, baba ve diğer çocukları olan 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş'un cansız bedenleri ise araç içinde bulundu. Kurtarma ekiplerinin çabalarıyla aile fertlerinin naaşları sudan çıkarıldı.

Adana halkı, yaşanan trajedi sonrası derin bir üzüntü yaşarken, olay yerine gelen yakınları ve dostları gözyaşlarını tutamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN